Maria Blohm & Jessica Frej : Gluteenittomat pastat, pizzat ja piirakat

26,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-GLUT-B0F9D4
Katso kaikki vaihtoehdot

Jotta kaikkien arkipäivässä olisi hohtoa!

”Monet keliaakikot eivät ole koskaan syöneet tuorepastaa tai oikein hyvää pizzaa hapanjuurella kohotetulla taikinapohjalla”, sanovat leipuri Maria Blohm ja kokki Jessica Frej. He halusivat asiaan muutoksen.

Kirjassa on useita perusohjeita mureisiin piirakkapohjiin, rapeisiin pizzapohjiin ja notkeisiin pastataikinoihin. Ohjeet ovat gluteenittomia, eikä niissä käytetä jauheseoksia – vain puhtaita raaka-aineita kuten maissijauhoa, tattaria ja perunajauhoa. Niitä on nykyisin hyvin saatavilla ruokakaupoissa.

Lisäksi mukana on reseptejä sipulipiiraasta tryffelipizzaan ja ricotta-pinaattiravioleihin. Kaunis kuvitus inspiroi gluteenittomiin aterioihin, joista nauttivat kaikki!

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäMaria Blohm & Jessica Frej
Muut tekijätValokuvat: Christina Sundien
Kääntänyt: Laura Beck
Teoksen nimiGluteenittomat pastat, pizzat ja piirakat
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja