Markku Haapio : Sininen lenkki ja kymmenen mestaria
Makkarasoosi porisemaan ja uunilenkki muhimaan! Nyt juhlitaan HK Sinisen Lenkin neljää vuosikymmentä
Mestarit arinalla! HK:n Sinisen juhlavuoden kunniaksi ansioituneet keittiömestarit antavat kotikokkien käyttöön parhaita makkarareseptejään. Jokamiehen keittokirjan ohjein syntyy ruokia moneen makuun, makkarakeitosta ja lenkkikukosta ankanmaksa-HK-terriiniin ja Sinisellä täytettyihin ravioleihin.
Nakit ja muusi -kirjan tekijä ja vuoden 2002 Makkaramestari Markku Haapio kartoittaa myös makkaran ja lenkkimakkaran historiaa sekä kertoo kansallismakkaran asemaan nousseen HK:n Sinisen vaiheista ja valmistuksesta.
"Jos miettii, mikä olisi se makkara, jonka ainoana ottaisi mukaansa autiolle saarelle, lenkin valinta olisi varma." - Markku Haapio
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Markku Haapio |
Muut tekijät | Timo Viljakainen |
Teoksen nimi | Sininen lenkki ja kymmenen mestaria |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, makkarat |