Markku Haapio : Sininen lenkki ja kymmenen mestaria

Alkaen 6,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SINI-2CA580
Katso kaikki vaihtoehdot

Makkarasoosi porisemaan ja uunilenkki muhimaan! Nyt juhlitaan HK Sinisen Lenkin neljää vuosikymmentä

Mestarit arinalla! HK:n Sinisen juhlavuoden kunniaksi ansioituneet keittiömestarit antavat kotikokkien käyttöön parhaita makkarareseptejään. Jokamiehen keittokirjan ohjein syntyy ruokia moneen makuun, makkarakeitosta ja lenkkikukosta ankanmaksa-HK-terriiniin ja Sinisellä täytettyihin ravioleihin.

Nakit ja muusi -kirjan tekijä ja vuoden 2002 Makkaramestari Markku Haapio kartoittaa myös makkaran ja lenkkimakkaran historiaa sekä kertoo kansallismakkaran asemaan nousseen HK:n Sinisen vaiheista ja valmistuksesta.

"Jos miettii, mikä olisi se makkara, jonka ainoana ottaisi mukaansa autiolle saarelle, lenkin valinta olisi varma." - Markku Haapio

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäMarkku Haapio
Muut tekijätTimo Viljakainen
Teoksen nimiSininen lenkki ja kymmenen mestaria
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, makkarat
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja