Michael Harwood : Pirullisen kuuma chilikirja

12,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-PIRU-477A34
Katso kaikki vaihtoehdot

Chilipaprika on kasvi, jota on käytetty yli 7000 vuoden ajan ravinto- ja maustekasvina. Usein erheellisesti pippuriksi kutsutun kasvin lajikkeiden muoto, maku ja voimakkuus kattavat laajan kirjon miedosta ja makeahkosta vihannespaprikasta polttavan tulisiin chileihin. Suomeen 1990-luvulla rantautunut texmex-villitys teki tutuksi jalapenochilin, ja kauppojemme valikoimiin on sittemmin tullut myös monia Aasian eri keittiöiden käyttämiä chililajikkeita.

Michael Harwoodin Pirullisen kuuma chilikirja vastaa chilistä innostuneen yleisön tarpeisiin monessakin suhteessa: se kertoo lyhyesti chilin juurtumisesta Eurooppaan, esittelee keskeiset chililajikkeet ja antaa ohjeita chilin kasvattamiseen - ja ennen kaikkea tarjoaa suuren määrän reseptejä kaikentyyppisiin ruokiin.

Runsaasti ja värikkäästi kuvitetut reseptit on jaoteltu alkupaloihin ja keittoihin, kastikkeisiin ja marinadeihin, kalaruokiin, liharuokiin, kasvisruokiin, pasta- ja riisiruokiin sekä jälkiruokiin ja juomiin. Jokaisen ruokalajin yhteydessä on mainittu valmistamiseen tarvittava aika sekä ruoan tulisuus asteikolla mieto-keskivahva-tulinen. Raaka-aineiden saatavuus Suomessa on tarkastettu.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäMichael Harwood
Muut tekijätKiti Szalai
Teoksen nimiPirullisen kuuma chilikirja
AlkuteosThe ultimate insanely super hot chilli pepper cookbook
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, chili
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja