Mikko Takala & Sami Rekola : StreetFood Korea
Kuinka teen täydellisen kimchin? Mitä on KFC korealaisittain? Kuka on Gangnamin kovin kokki? Mistä saa Busanin parasta katuruokaa? Lähde löytöretkelle hurjaan suosioon nousseen korealaisen keittiön mausteiseen maailmaan.
Aasiaa ja Amerikkaa ristiin rastiin retkeilleen Street Food -kirjan tekijät kattavat nyt pöytään ikonisimmat korealaiset ruuat bibimbabista seesami-possuun. Tutuksi tulevat myös miljoonametropoli Soulin ja rannikkokaupunki Busanin kuumimmat katuruokakuppilat ja rennot baarit, joissa kupin kallistelua siivittää aina anju, herkullinen pikkupurtava.
Kirja esittelee ja kertaa korealaisen keittiön peruspilarit gochugarusta doenjangiin sekä reseptit, joiden avulla autenttiset maut onnistuvat kotikeittiössä.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Mikko Takala & Sami Rekola |
Muut tekijät | Valokuvat: Tommi Anttonen |
Teoksen nimi | StreetFood Korea |
Avainsanat | Korea, katuruoka, kotitaloudet, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, ruokaperinne |