Mirja von Knorring : Villiä ja kesyä lähiruokaa
Mirja von Knorring rakastaa lähiruokaa. Hän on viettänyt kesiään Muhun saarella ja saanut innoitusta saarenmaalaisten arvostavasta tavasta suhtautua ruokaan. Kirjassaan Villiä ja kesyä lähiruokaa hän esittelee Saarenmaan metsien ja vesistöjen antimia, lähtee kalastajien mukaan merelle ja vie lukijansa metsästysretkelle.
Villiä ja kesyä lähiruokaa on kertomus siitä, mitä alusta asti valmistettu hyvä ruoka on. Kirjassa tehdään pannukalaa, villisikapaistia ja hirvipullia, opitaan savustamaan kampelaa, valmistetaan kaalisipulipiirakoita ja herkutellaan kirsikkapannukakulla. Tapansa mukaan Mirja von Knorring käyttää ruoissaan runsaasti villejä ja viljeltyjä yrttejä.
Kirjailijan mukana lukijakin pääsee tutustumaan Saarenmaan aitoihin makuihin ja ihaniin ihmisiin.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Mirja von Knorring |
Muut tekijät | Lasse Lecklin |
Teoksen nimi | Villiä ja kesyä lähiruokaa |
Avainsanat | ruokaohjeet, lähiruoka |