Kirjan aihepiiri on rajattu hiivalla nostatettaviin kahvileipiin, siis pulliin, munkkeihin, wienereihin ja croisantteihin. Tekstirunko on kolmiosainen:
- kahvileivissä yleiseti käytettävät raaka-aineet
- kahvileipätuotteiden leivonta
- yleisiä leivonnan osa-alueita (laatu, erityisruokavaliot, tuotekehitys ja myyntipäällysmerkinnät), joita on käsitelty kahvileipäpainotteisesti.
"Kahvileipää - käsikirja leipurille" on suunnattu leipureille ja muille kahvileipätuotteiden parissa työskenteleville henkilöille. Kirja on laadittu niin, että se soveltuisi elintarviketeollisuuden peruslinjan leipurin erikoistumislinjan oppilaille. Teksti on pyritty pitämään mahdollisimman käytännönläheisenä, kuitenkin niin, että esitetyille asioille olisi myös teoreettista pohjaa.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Päivikki Savola |
Muut tekijät | Raija Sassi & Jarmo Löytynoja ym. |
Teoksen nimi | Kahvileipää : käsikirja leipurille |
Sijainti | Orimattila Lähetetään seuraavana arkipäivänä |
Kustantaja | Leipomoalan edistämissäätiö |
Painovuosi | 1999 |
Painos | 4 |
Sidonta | Nidottu (pehmeäkantinen) |
Sivumäärä | 111 |
Kieli | suomi |
ISBN | 9529009755 |
Kunto | Hyvä (K3) |
Muuta | Hieman kulumaa kansissa, muutamalla sivulla merkintää, selkämyksessä hieman vinoutta |
Korkeus (mm) | 250 |
Syvyys (mm) | 177 |
Paksuus (mm) | 9 |
Paino (g) | 310 |
Verokanta | Marginaaliverotus |
Avainsanat | leivonnaiset, leipominen, oppikirjat, konditoriatuotteet, bakning, bakverk, konditoriprodukter |