Ladataan...

Ole hyvä ja odota...

Philip Hasheider : The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making : How to Harvest Your Livestock & Wild Game

15,00 €
Vain %1 jäljellä
SKU
2016782
Käytetty / Kunto: hyvä +
Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäPhilip Hasheider
Teoksen nimiThe Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making : How to Harvest Your Livestock & Wild Game
SijaintiPaikallisvarasto Lähetetään seuraavana arkipäivänä
KustantajaVoyageur Press
Painovuosi2010
Painos1
SidontaSidottu (pehmeäkantinen)
Sivumäärä256
Kielienglanti
ISBN9780760337820
KuntoHyvä + (K3+)
MuutaAivan pienoista taitejälkeä kulmissa
Korkeus (mm)235
Syvyys (mm)185
Paksuus (mm)21
Paino (g)708
VerokantaMarginaaliverotus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja
Finlandia Kirja lähettää paketit aina ajallaan, ja olen saanut usean opintoih...
Hanna kirjoitti hiljattain arvostelun