Samuil Angelov & Turo Väärti & Nico Backström & Elina Yrjölä : Hyvä ruoka parempi viini - Perusasiat pöytään mitään konstailematta

26,70 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-HYVA-BA68A0
Katso kaikki vaihtoehdot

Kirja ruoasta, hetkistä ja murusista.

Murun perustajakokkien Henri Alenin ja Timo Linnamäen, sekä sommelier Samuil Angelovin filosofia on yksinkertainen: Valitse paras saatavilla oleva raaka-aine, valmista se suorasukaisesti ja viiniä kunnioittaen. Tässä kirjassa murulaiset paljastavat ravintolan parhaat reseptit vuosien varrelta. Kirjan reseptit ovat rakennettu niin, että jokainen voi toteuttaa niitä myös kotikeittiössään. Murun reseptiikka edustaa perinteistä ranskalaista keittiötä,jossa keskiössä ovat käsityö ja herkät maut. Raaka-aineet ovat tarkoin poimittuja niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Murun sommelierien ideologia on tinkimättömyys. Olkoon viini huokea tai hintavampi, pitää sen edustaa jotain ja olla puhdaspiirteinen.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäSamuil Angelov & Turo Väärti & Nico Backström & Elina Yrjölä
Muut tekijätNico Backström & Henri Alenym.
Teoksen nimiHyvä ruoka parempi viini - Perusasiat pöytään mitään konstailematta
AvainsanatHelsinki, ravintolat, ruoanvalmistus, ruokaohjeet, viinisuositukset, viinit, yhteensopivuus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja