Samuil Angelov & Turo Väärti & Nico Backström & Elina Yrjölä : Hyvä ruoka parempi viini - Perusasiat pöytään mitään konstailematta
Kirja ruoasta, hetkistä ja murusista.
Murun perustajakokkien Henri Alenin ja Timo Linnamäen, sekä sommelier Samuil Angelovin filosofia on yksinkertainen: Valitse paras saatavilla oleva raaka-aine, valmista se suorasukaisesti ja viiniä kunnioittaen. Tässä kirjassa murulaiset paljastavat ravintolan parhaat reseptit vuosien varrelta. Kirjan reseptit ovat rakennettu niin, että jokainen voi toteuttaa niitä myös kotikeittiössään. Murun reseptiikka edustaa perinteistä ranskalaista keittiötä,jossa keskiössä ovat käsityö ja herkät maut. Raaka-aineet ovat tarkoin poimittuja niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Murun sommelierien ideologia on tinkimättömyys. Olkoon viini huokea tai hintavampi, pitää sen edustaa jotain ja olla puhdaspiirteinen.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Samuil Angelov & Turo Väärti & Nico Backström & Elina Yrjölä |
Muut tekijät | Nico Backström & Henri Alenym. |
Teoksen nimi | Hyvä ruoka parempi viini - Perusasiat pöytään mitään konstailematta |
Avainsanat | Helsinki, ravintolat, ruoanvalmistus, ruokaohjeet, viinisuositukset, viinit, yhteensopivuus |