Sirly Ylläsjärvi & Heidi Seikkula : Reseptejä ja elämyksiä
Lapin kahdeksan vuodenaikaa kutsuu maukkaiden ruokien ja kiehtovien kokemusten pariin arkti-sella alueella. Kirja on kunnianosoitus pohjoisen puhtaalle luonnolle ja sieltä saataville raaka-aineille. Lähde Sirlyn ja Heidin seurassa ainulaatuiselle makumatkalle tunturien maisemiin!
Sirly Schinmann on palkittu nuori keittiömestari joka on pyörittää yhdessä Heidi Seikkulan kanssa Aurora Estate -boutique hotellia napapiirin yläpuolella Ylläksellä. Sirlylle keittiössä tärkeintä on aina ollut maku ja sen jälkeen kauneus: annokset ovat yksinkertaisia ja helposti toteutettavia myös kotiloissa. Sirly haastaakin jokaisen kokeilemaan reseptejä myös lappiin suuntautuvalla lomamat-kalla - hyvä ruoka antaa täydellisen nautinnon. Kirjasta löytyy niin nopeita reseptejä kiireisiin hetkiin kuin tekniikaltaan haastavampia reseptejä itsensä ylittämiseen.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Sirly Ylläsjärvi & Heidi Seikkula |
Teoksen nimi | Reseptejä ja elämyksiä |