Tapio Välikylä : Hygieniaopas : opas ammattikeittiöiden, elinterviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön - Elintarvikehygienian perusteet
13,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-HYGI-129D76
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Tapio Välikylä |
Muut tekijät | Ensio Mustonen & Sara Syyrakki |
Teoksen nimi | Hygieniaopas : opas ammattikeittiöiden, elinterviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön - Elintarvikehygienian perusteet |
Kieli | suomi |
Verokanta | - |
Sijainti | Orimattila |
Avainsanat | ennaltaehkäisy, elintarviketeollisuus, tartuntataudit, ruokamyrkytys, hygienia, elintarvikehygienia, joukkoruokailu, suurtaloudet, förebyggande, smittsamma sjukdomar, massbespisning, livsmedelshygien, hygien, livsmedelsindustri, matförgiftning, storhushåll |