Tapio Välikylä : Hygieniaopas
Hygieniaoppaassa korostetaan elintarvikehygienian merkitystä koko elintarviketuotantoketjussa ja toimijan vastuuta valmistaa ja tuottaa turvallisia ja puhtaita elintarvikkeita läpi koko elintarvikeketjun.
Oppaan teksti on helppotajuista ja kuvitus on tekstiä tukevaa. Hygieniaopas soveltuu mm. ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikevalvonnan, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten käyttöön sekä elintarvikehygieniaosaamiskoulutukseen materiaaliksi ja hygieniapassin suorittamiseen. Opas on myös hyvä kertausoppikirja jo kokeneillekin elintarviketuotantoketjun toimijoille. Oppaan 23. painoksessa huomioitiin elintarvikelain 297/2021 aiheuttamat muutokset mutta 24. painokseen on tehty vain vähäisiä päivityksiä.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Tapio Välikylä |
Muut tekijät | Kuvittaja: Ensio Mustonen Valokuvat: Tapio Välikylä |
Teoksen nimi | Hygieniaopas |
Avainsanat | ammattikeittiö, elintarvikeala, elintarvikehuoneisto, elintarvikehygienia, elintarviketeollisuus, elintarviketurvallisuus, elintarviketyöntekijä, elintarvikkeet, ennaltaehkäisy, hygienia, hygieniapassi, omavalvonta, puhtaanapito, ruokamyrkytys |