Tatu Lehtovaara : Savustuskirja
Ei varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SAVU-F1595A
Kylmäsavustettua, lämminsavustettua vai loimutettua? Saaristolaismallinen tornisavustusuuni, perinteinen savukuoppa, savustuspistooli vai joku muu savustusmenetelmä? Leppää vai katajaa"
Kirjassa esitellään yksityiskohtaisesti kalan savustamisen lukuisat menetelmät ja paljastetaan onnistuneen savustamisen niksit. Asiantuntevan tietopaketin kruunaavat herkulliset kalaruokareseptit sekä viinisuositukset.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Tatu Lehtovaara |
Teoksen nimi | Savustuskirja |
Kieli | suomi |
Verokanta | - |
Sijainti | Orimattila |
Avainsanat | ruokaohjeet, kalaruoat, kala, savustus |