Tatu Lehtovaara : Savustuskirja

Ei varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SAVU-F1595A

Kylmäsavustettua, lämminsavustettua vai loimutettua? Saaristolaismallinen tornisavustusuuni, perinteinen savukuoppa, savustuspistooli vai joku muu savustusmenetelmä? Leppää vai katajaa"

Kirjassa esitellään yksityiskohtaisesti kalan savustamisen lukuisat menetelmät ja paljastetaan onnistuneen savustamisen niksit. Asiantuntevan tietopaketin kruunaavat herkulliset kalaruokareseptit sekä viinisuositukset.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäTatu Lehtovaara
Teoksen nimiSavustuskirja
Kielisuomi
Verokanta-
SijaintiOrimattila
Avainsanatruokaohjeet, kalaruoat, kala, savustus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja