Tuija Tuomaala (suom.) : Gluteenitonta herkullista

Alkaen 9,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-GLUT-3B006B
Katso kaikki vaihtoehdot

Helppoja ja herkullisia ohjeita gluteenittomiin pääruokiin, lisäkkeisiin, jälkiruokiin ja leivonnaisiin.

Gluteeni on viljan sisältämä valkuaisaine, joka joillekin ihmisille aiheuttaa keliakiaksi nimetyn suolistosairauden. Viimeisten sadan vuoden aikana on kehitetty tehoviljelyyn soveltuvia viljalajikkeita, etenkin vehnälajikkeita, joiden valkuaispitoisuus on suuri. Tämä on johtanut keliakiaoireiden lisääntymiseen.

Keliakiaa hoidetaan ruokavaliolla, mutta gluteenittoman dieetin noudattaminen ei tarkoita, että pitäisi viettää tunteja tekemällä monimutkaista ja mautonta ruokaa. Hankittuaan vähän tietoa ja käyttämällä hiukan mielikuvitusta voi nauttia niin ruoanlaitosta kuin syömisestä edelleen rajoituksista huolimatta.

Kirjan ohjeista on apua myös juhlien järjestäjille!

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäTuija Tuomaala (suom.)
Teoksen nimiGluteenitonta herkullista
AlkuteosThe gluten-free cookbook
Avainsanatruokaohjeet, ruokavaliot, erikoisruokavaliot, keliakia, Tuija Tuomaala
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja