Turkka Aaltonen : Perinteisiä eräruokia
18,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-PERI-44ADF6
Miten valmistetaan pökkelökala tai rosvopaisti, entä miten koivua voi käyttää ruoanlaitossa? Turkka Aaltonen on eräperinteiden ja retkiruoanlaiton grand old man, joka on julkaissut lukuisia retkeilyä ja eräruokia käsitteleviä kirjoja. Martti Arkon kynänjälki tuo niin ikään tutun ja lämpimän tuulahduksen takavuosien todellisista eräoppaista. Retkitoimittaja Joppe Ranta on valinnut Aaltosen resepteistä osuvimmat ja päivittänyt niistä herkullisen kokonaisuuden nykypäivän ennakkoluulottomalle eräkokille. Mukana on niin vanhoja klassikkoja kuin aiemmin julkaisemattomia reseptejäkin.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Turkka Aaltonen |
Muut tekijät | Kuvittaja: Martti Arkko Toimittanut: Joppe Ranta |
Teoksen nimi | Perinteisiä eräruokia |
Julkaistu | 2019 |
Kieli | suomi |
Verokanta | - |
Sijainti | Orimattila |