Turkka Aaltonen : Perinteisiä eräruokia

18,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-PERI-44ADF6

Miten valmistetaan pökkelökala tai rosvopaisti, entä miten koivua voi käyttää ruoanlaitossa? Turkka Aaltonen on eräperinteiden ja retkiruoanlaiton grand old man, joka on julkaissut lukuisia retkeilyä ja eräruokia käsitteleviä kirjoja. Martti Arkon kynänjälki tuo niin ikään tutun ja lämpimän tuulahduksen takavuosien todellisista eräoppaista. Retkitoimittaja Joppe Ranta on valinnut Aaltosen resepteistä osuvimmat ja päivittänyt niistä herkullisen kokonaisuuden nykypäivän ennakkoluulottomalle eräkokille. Mukana on niin vanhoja klassikkoja kuin aiemmin julkaisemattomia reseptejäkin.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäTurkka Aaltonen
Muut tekijätKuvittaja: Martti Arkko
Toimittanut: Joppe Ranta
Teoksen nimiPerinteisiä eräruokia
Julkaistu2019
Kielisuomi
Verokanta-
SijaintiOrimattila
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja