Wynnie Chan : Uusi kiinalainen keittiö
Onko kiinalainen ruoka terveellistä? Kyllä, silloin kun se valmistetaan perinteiseen kiinalaiseen
tapaan. Raaka-aineina käytetään raikkaita vihanneksia ja hedelmiä, vain kohtuudella kasviöljyjä ja
lihaa, kalaa tai kanaa, suositaan kuituja, vältetään suolaa ja sokeria. Aidot hyvä maut nousevat esiin,
kun niitä ei peitetä rasvalla ja suolalla vaan korostetaan maukkailla yrteillä.
Tämä upeasti kuvitettu keittokirja opastaa valmistamaan terveellistä, herkullista kiinalaista
ruokaa. Yli 80 klassista ruokaohjetta on ryhmitelty luvuittain: keitot ja alkupalat, liha, siipikarja,
merenelävät, kasvisruoat, riisi ja nuudelit, jälkiruoat. Mukana ovat kaikki perinteiset suosikit.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Wynnie Chan |
Muut tekijät | Sirkka Salonen |
Teoksen nimi | Uusi kiinalainen keittiö |
Alkuteos | Fresh Chinese |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, ruokaperinne |